Qui som?

Assemblees de joves per la Unitat Popular és un espai de coordinació on hi participem assemblees i col·lectius de joves independentistes i d’esquerres dels Països Catalans  amb l’objectiu de millorar i reforçar la nostra tasca. Després de comprovar que compartíem ideologia i visions polítiques i estratègiques, el 28 de desembre de 2015, a la vila insubmisa i republicana de Celrà (Gironès), vàrem celebrar el Congrés Fundacional d’aquest espai. Són varis els motius d’aquest pas endavant, i l’objectiu és doble: reforçar els diferents projectes locals existents i aportar el nostre granet de sorra en la lluita per la República Catalana independent.

rthyjuk

Reforcem la tasca de les assemblees de joves. L’espai de coordinació és un espai de formació (imprescindible), de suport mutu (material, intel·lectual, humà…) i de debat ideològic, estratègic i polític. El nostre objectiu és impulsar la visualització i tasca dels projectes locals per fer-los referents en els seus àmbits territorials, tot aprenent els uns dels altres compartint experiència i referencialitat.

Contribuïm en la lluita del poble català per al seu alliberament nacional i social. Participem activament del moment històric actual que viu Catalunya i la resta dels Països Catalans. El moviment popular per la independència no pot desmobilitzar-se, i des de i amb les nostres assemblees locals el continuarem impulsant de manera coordinada. Ens trobem en una cruïlla històrica pel nostre alliberament, i no podem romandre passius davant d’aquesta situació.

frtdsydu

Som les Assemblees de joves per la Unitat Popular. Cal continuar acumulant forces, enfortint i enllaçant les lluites i reivindicacions socials entorn al projecte independentista per exercir la Ruptura. La República Catalana és l’eina que ens ha de permetre avançar cap al socialisme, cap a l’extinció del patriarcat i cap a un model de societat sostenible i ecologista. Considerem a la CUP i altres organitzacions municipals germanes les nostres referents, creiem que són l’eina a reforçar per construir i eixamplar la Unitat Popular.

Amunt el jovent en lluita! Visca la Terra!

lluita-amb-nosaltres

Anuncis