Vídeos de formació

  • Llavors de Llibertat: Cala i la generació oblidada

Un recorregut per l’independentisme seguint la vida de Josep de Calassanç Serra i Puig ‘Cala’. Un documental de David Andreu i Josep Sabaté.

 

  • Terra Lliure, punt final

En aquest documental, per primer cop, trobareu tots els debats polítics al voltant de l’estratègia armada, el procés de creació de Terra Lliure, els debats interns, les expulsions, les divisions i el procés de dissolució. Terra Lliure, punt final és explicat pels seus protagonistes principals, i alhora, pels seus coprotagonistes antagònics, sense cap tabú.

 

  • El combat Maulet continua

Documental amb entrevistes a militants de l’esquerra independentista que han passat per l’organització de joves Maulets. Fet en motiu del 20è aniversari de l’organització.

  • Retorn a la Terra lliure

Els autors d’aquest documental van néixer quan la organització armada Terra Lliure va començar a actuar. Quan es va dissoldre tenien 15 anys. Ara han volgut saber qui eren aquells joves que van decidir canviar la història del país mitjançant les armes. Han parlat amb cinc dels fundadors, ideòlegs i militants actius d’aquella organització.

 

  • Decreixement

Existeix un món present, el món del desig, del “tenir”, del “sempre més”, caracteritzat per l’absència de límits al creixement econòmic. Un món que avui s’esfondra a causa de l’esgotament dels recursos energètics, les matèries primes i la crisis ambiental. I existeix un món que ja està arribant, el món del “ser”, on els anomenats objectors del creixement reinventen el seu model de vida adaptant-lo als límits de la biosfera i a les necessitats reals de l’ésser humà.

new-skitch

  • Before the Flood

    Aquest documental apareix a la nostra web no perquè compartim el discurs ni la reflexió final que es fa sinó perquè s’expliquen tot un seguit de dades que poden resultar útils.

Anuncis