Contra el cop d’estat: organització!

Aquest matí, l’Estat autoritari i policial que és Espanya ha engegat tota la maquinària per frenar el mandat del poble català, que no és altre que l’exercici de la democràcia. Avui han demostrat definitivament que res els aturarà en el seu afany per defensar la unitat del seu Regne. La presó comuna dels pobles oprimits per unes oligarquies fortament coordinades.

Davant les detencions de 14 funcionaris públics catalans i els diferents escorcolls als seus domicilis personals i seus de partits polítics que ha portat a terme la policia espanyola, no podem deixar de fer memòria i observar els tics dictatorials que conserva el règim del 78, que es perllongen de l’etapa franquista.

El nostre poble continua donant exemple de dignitat. Gairebé 4.000 persones hem anat a impedir que la Guàrdia Civil surti de la Conselleria d’Economia, que està registrant encara ara. A la seu nacional de la CUP, la policia ha volgut entrar per robar-nos material del referèndum sense ordre judicial, però també els hem aturat pacíficament.

Les forces d’ocupació i la repressió són les seves armes. Les nostres, amb les quals defensarem la voluntat de Catalunya davant tots els intents repressius de l’Estat, són més nobles: la solidaritat, el vot, la vaga, els boicots i totes aquelles eines socials que ens permetin desbordar l’actual estat d’excepció imposat per la força a Catalunya. Amb el vot defensarem la sobirania del nostre país el proper dia 1 d’octubre. Però, sobretot, hem d’emprar la vaga general i els boicots actius per demostrar-los que som molt més fortes i dir-los ben clar que ara ja no hi ha qui ens aturi.
El poble unit mai serà vençut!

Anuncis