Philippe Ariño no ets benvingut! Prou LGBTIfòbia!

16508872_464513887213020_6115470649180220296_n-1

Diumenge a les 17:30 davant l’església de sta Anna (carrer sta Anna, 29 BCN) concentració de rebuig de la xerrada homòfoba organitzada per l’arquebisbat de Bcn.
Cap agressió sense resposta! Juntes som més fortes!Adjuntem el manifest que ha publicat la Crida LGBTI:

Fora doctrina catòlica i moral de la nostra vida afectiva i sexual. Prou LGBTIfòbia!

Concentració el diumenge 12 de febrer a les 17:30 davant la parròquia de Santa Anna (Barcelona)

UVivim en un país on el moviment LGTBI té llarga tradició i ha avançat molt en la lluita antipatriarcal i per l’alliberament sexual. Malgrat això l’homofòbia, la lesbofòbia, la bifòbia, la transfòbia i el sexisme continuen presents cada dia de les nostres vides.

El darrer episodi és l’acte que l’Arquebisbat de Barcelona ha programat aquest diumenge 12 de febrer: una xerrada de Philippe Ariño, on defensarà que els homosexuals no han de practicar sexe.

Les organitzacions sotasignats ens declarem en peu de guerra i volem manifestar que:

 • Aquesta conferència vulnera els principis bàsics de llibertat sexual d’aquest país i de la Llei 11/2014, del 10 d’octubre, per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.
 • Sota l’aparença de la llibertat d’expressió i del debat de les idees hi ha un discurs clarament homòfob i discriminatori cap a les persones LGBTI.
 • Els nostres cossos i les nostres pràctiques sexuals són nostres amb independència de la nostra opció sexual, identitat o expressió de gènere.
 • És intolerable que al segle XXI una institució religiosa organitzi un acte que proclama el celibat de les persones en base a la seva opció de vida afectiva i sexual. Que no estem a l’edat mitjana.
 • Que actes com aquest esberlen un model de societat inclusiva on totes hi tinguem espai per viure la nostra sexualitat de forma sana i lliure.

Per això exigim:

 1. Que les administracions competents suspenguin de forma preventiva i definitiva xerrades de contingut homòfob que promouen l’odi i la discriminació a les persones LGBTI i en concret aquesta del dia 12.
 2. Que les creences religioses deixin de ser finançades amb els impostos públics, especialment si han de promoure discursos homofòbics o transfòbics.
 3. Què s’acabin els concerts públics amb escoles de fonamentació religiosa on la diversitat sexual i de gènere encara són un tabú i adoctrinen en la cis-hetero-norma i la LGBTIfòbia.
 4. Què les religions deixin d’imposar els seus prejudicis morals a tota la societat.
 5. Què els clergues pederastes i els seus encobridors siguin portats davant la justícia.
 6. Què es respecti el dret de tothom a viure i mantenir relacions sexuals, sigui quina sigui la seva condició sexual.
 7. Que es sancioni a l’Arquebisbat de Barcelona per discriminar per raó d’orientació sexual i discurs LGBTIfòbic.

Fora doctrina catòlica i moral de la nostra vida afectiva i sexual. PROU LGBTIFÒBIA!

Barcelona, a 9 de febrer de 2017

Signen el manifest i convoquen a la concentració: Crida LGBTI, Arran, Assemblees de Joves per la Unitat Popular (AJUP), Cornellà en Comú – Crida per Cornellà, CUP – Capgirem Barcelona, Endavant-OSAN, Pirates de Catalunya i Poble Lliure.

Anuncis