77 anys de l’entrada de les tropes franquistes a Cerdanyola

La CUP Cerdanyola, el Compromís per Cerdanyola i l’AJIC commemoren el 77è aniversari de l’entrada de les tropes franquistes a Cerdanyola del Vallès.

Considerant la memòria històrica com a quelcom necessari en les nostres vides per entendre d’on venim i reforçar i dotar de discurs les lluites actuals, inicien la campanya “Som memòria”. Aquesta campanya comprendrà tot un seguit d’activitats durant aquest mes de gener que giraran entorn el franquisme i tot el que l’envolta (ultradreta, racisme, homofòbia, masclisme, etc.).

Calendari d’activitats:

OjosQueNoVen

 

– Divendres 22 de gener a partir de les 19.00h.: passi documental “Ojos que no ven: Víctimas del fascismo desde la transición” al CPiC Buirac. Es farà una xerrada debat amb la presència del Luis Moles (part de l’equip del documental) i Fran Sánchez (regidor a Ripollet i activista LGTBI).

 

 

 

– Dimarts 26 de gener: Marxa de torxes. Recorregut: Pl. Sant Ramon – Ajuntament.

MarxadeTorxes2

– Divendres 29, dissabte 30 o diumenge 31 de gener: fer un mural a la Ronda Serraparera.

– Dijous 4 de febrer (possible canvi per coincidència amb una altra presentació): presentació dels llibres “Desmuntat Societat Civil Catalana” i “Plus Ultra: Una crònica gràfica de l’espanyolisme a Catalunya” amb el Jordi Borràs a la Sala 22 de l’Ateneu. La presentació de l’acte la farà el Carles Escolà.

Anuncis